Magazin Online | Despre Noi | Portofoliu Clienti | Contact

Ecusoane Medicale Ecusoane Firme de Paza Ecusoane Scolare Ecusoane Personalizate Embleme Politie Embleme Militare Embleme Cluburi Sportive Etichete Tesute *NEW Lanyard Personalizat *NEW Alegeti Culoarea Atei Alegeti Forma Broderiei
Insigne Militare Monede Modele de Insigne Alege Materialul Insignei Accesorii Lanyard *NEW
Pulovere Militare Echipamente SMURD
Inscriptionare Tricouri Tricouri Brodate Echipament Sportiv Tricouri Polo Tricouri Clasice
Sepci Brodate
Steaguri Brodate Steaguri Nationale
Fanioane Militare Brodate Fanioane Cluburi Sportive Fanioane Nationale Fanioane de Prezentare

Lanyard Personalizat

Vezi si sectiunea Accesorii Lanyard

Lanyard Personalizat
Protect Security
Lanyard Personalizat
Nickel & Dime
Lanyard Personalizat
Metro
Lanyard Personalizat
IPA Constanta

Lanyard Personalizat - Centrul de Broderie

Lanyard - snur confectionat din material textil purtat in jurul gatului sau a pumnului pentru a cara un obiect. De obicei acest lanyard este folosit in cazul in care exista riscul ca acel obiect sa fie pierdut sau pentru a se asigura ca obiectul este vizibil tot timpul. La inceput un lanyard era folosit in armata pentru a lega un pistol, o sabie sau un fluier de semnalizare, dar folosirea lanyard - ului era mai des intalnita la ofiterii de cavalerie si ofiterii de marina. Mai tarziu lanyard - ul a devenit mai mult un element decorativ.
Un lanyard simplu confectionat din tesatura impletita si un clip atasat la unul din capete este folosit frecvent pentru a cara ecusoane, insigne, obiecte mici (stick-ere, pixuri, etc). De asemenea un lanyard poate fii folosit si pentru a cara cheile mai ales in cazul in care acestea pot fi pierdute din cauza lipsei de stocare - sali de sport, piscine, dusuri comune.
Cele mai folosite materiale pentru a confectiona un lanyard sunt: poliester, nailon, satin, matase si polietilena sau PET.
Lanyard - urile sunt folosite la scara larga pentru a cara dispozitive electronice de mici dimensiuni cum ar fi camere foto, MP3 playere si USB flash drive-urile pentru a preveni pierderea sau caderea. In ultima vreme dispozitivele electonice sunt prevazute cu un mic orificiu la unul din colturi special pentru a atasa un lanyard. Intr-un lanyard poate fi incorporat chiar si un cablu subtire folosit pentru transmiterea semnalului audio spre casti portabile.
Lanyard - urile sunt utilizate in mod obisnuit pentru a afisa insigne, carduri sau carti de identitate pentru identificare in cazul Ón care securitatea este necesara, de exemplu, in locuri publice, cum ar fi spitalele, inchisorile si unele scoli sau in intreprinderi comerciale, precum si adunari publice, cum ar fi concerte, targuri si conventii. In aceste cazuri, lanyard - urile sunt adesea personalizate cu numele aferente si / sau logo-ul evenimentului, afacerii sau organizatiei. Un lanyard poate cuprinde o varietate de tehnici de personalizare, inclusiv serigrafiere, razboi de tesut Jacquard, transfer de caldura.
Un lanyard mai este adesea folosit de cei care conduc sau opereaza utilaje periculoase cum ar fi masinile industriale de taiere, pe vehicule cum ar fi sky-jet-urile sau trenurile, precum si pe benzile sportive de alergare, astfel incat daca persoana respectiva devine brusc incapabila de a executa manevrele, o data cu caderea persoanei trage de lanyard, care la randul lui opreste instantaneu aparatul.
Societatea noastra produce lanyard tesut si personalizat de diferite dimensiuni, culori si modele. Va putem oferi o gama larga de snururi textile, atat simple cat si personalizate pentru cardurile si legtimatiile dumneavoastra intr-o gama variata de culori. Pentru o oferta completa si comenzi ne puteti contacta folosind formularul de pe pagina de contact.